Cine suntem?

Fonduri.md vine ca răspuns la solicitările mediului de afaceri pe de o parte și a reprezentanților APL pe de altă parte, în ghidarea/consultarea procesului de identificare, creare a dosarelor și implementarea proiectelor de grant.
Suntem o echipă dedicată cu experiență în consultanță în accesarea fondurilor nerambursabile. Ne-am asumat misiunea de a sprijini afacerile locale și APL în identificarea și accesarea resurselor financiare nerambursabile necesare pentru dezvoltarea durabilă a comunității, a Republicii Moldova.
+20 mln. MDL
granturi
+50
beneficiari
+100
dosare de succes
+500
companii consultate
Echipa Fonduri.md se mândrește cu o serie de realizări semnificative în ultimii ani, consolidându-și statutul ca partener de încredere pentru accesarea fondurilor nerambursabile și implementarea cu succes a proiectelor.

Istoria noastră

2009/2019

Implicarea în Proiecte Naționale și Europene

Echipa fonduri.md și-a început activitatea în domeniul finanțărilor nerambursabile în 2009, contribuind la diverse proiecte naționale și europene. În această perioadă, am acumulat experiență și cunoștințe esențiale în domeniul accesării fondurilor pentru a sprijini dezvoltarea comunităților și afacerilor.
2019

Instituționalizarea și Lansarea Fonduri.md

Anul 2019 a reprezentat un moment important pentru noi. Ne-am instituționalizat și am lansat fonduri.md, punând bazele unei echipe dedicate și a unei platforme interactive care să ofere suport în identificarea și accesarea fondurilor nerambursabile.
2023

Parteneriate Strategice la Nivel Național și Internațional

În 2023, fonduri.md și-a consolidat prezența prin încheierea de parteneriate strategice cu mai multe instituții naționale și internaționale. Acest pas ne-a permis să extindem rețeaua de sprijin și să oferim resurse și informații actualizate clienților noștri..
2024

Lansarea Direcției de Evaluare și Consultanță pentru APL

Anul 2024 a marcat o nouă etapă în evoluția fonduri.md, odată cu lansarea unei direcții specializate în evaluare și consultanță pentru administrațiile publice locale (APL). Această inițiativă a fost gândită pentru a oferi suport adaptat nevoilor specifice ale autorităților locale în procesul lor de accesare a fondurilor nerambursabile.

Cum te putem ajuta?
Simplificăm accesul la finanțare

Indiferent dacă ești la începutul drumului antreprenorial sau în faza de extindere, Fonduri.md îți stă alături cu soluții personalizate pentru accesul la finanțare nerambursabilă. Înțelegem că succesul nu vine doar din obținerea fondurilor, ci și din aplicarea unei strategii bine gândite și alegerea momentului potrivit. Iată cum îți putem oferi suportul necesar:

01  Consultanță strategică personalizată

Lucrăm împreună pentru a identifica programele de finanțare care se aliniază perfect cu obiectivele și etapele de dezvoltare ale afacerii tale. Te ajutăm să navighezi prin opțiunile disponibile, alegând calea care maximizează șansele de succes.

02  Ghidare pas cu pas

Nu ești singur în procesul complex de aplicare. Te asistăm de la conceperea și redactarea propunerii, până la depunerea acesteia, asigurându-ne că fiecare pas este bine planificat și executat la momentul optim.

03  Optimizarea Investiției

Obținerea finanțării este doar începutul. Îți oferim îndrumare în utilizarea inteligentă a fondurilor, pentru a asigura un impact maxim asupra afacerii tale. Te ajutăm să elaborezi și să implementezi o strategie de investiții care să sprijine creșterea sustenabilă și să aducă valoare adăugată pe termen lung.

Echipa noastră

Numele

Funcția

Numele2

Funcția2

Numele3

Funcția3

Numele4

Funcția4

Numele5

Funcția5

Istoriile succesului nostru comun

Află direct de la clienții noștri cum Fonduri.md a contribuit la creșterea și dezvoltarea afacerilor lor.

Agenția de Creație TRIB

”Colaborarea cu fonduri.md a fost extrem de valoroasă și eficientă. Apreciem profund atenția și competența pe care le-ați manifestat în timpul consultării, oferindu-ne îndrumare detaliată și soluții practice pentru a îmbunătăți șansa de succes în obținerea grant-ului.
Vă mulțumim sincer pentru eforturile depuse și pentru profesionalismul de care ați dat dovadă în întreaga colaborare. Vă aducem sincere recunoștințe pentru oferirea suportului în tot procesul complex și suntem siguri în ulterioarele colaborări”

Agrobiznes.md

”Fonduri.md a dat dovadă de profesionalism și dedicație pe toată durata colaborării, ajungând a fi o companie de top pe care o recomandăm partenerilor noștri. Echipa lor a contribuit la clarificarea proceselor de accesare a finanțărilor nerambursabile, oferind informații detaliate și consultanță specializată. Reprezintă un partener de încredere pentru oricine dorește să înțeleagă și să acceseze resurse financiare nerambursabile în domeniul de afaceri. Suntem recunoscători pentru colaborarea noastră și pentru sprijinul constant oferit.”

Kreyon.md

„Fonduri.md este ghidul nostru de încredere în lumea complexă a finanțărilor nerambursabile. Echipa lor profesionistă ne oferă consultanță detaliată, iar rezultatele sunt peste așteptări. Proiectele noastre sunt finanțate în totalitate, iar asta nu ar fi fost posibil fără sprijinul fonduri.md. Recomandăm cu încredere!”

Realizări care inspiră

Explorați portofoliul nostru de proiecte finanțate pentru a vedea impactul pe care îl putem avea asupra afacerii tale.

Parteneriate și colaborări