Dezvoltarea IMM în domeniul turismului

Programul susține promovarea și facilitarea activităților de turism și antreprenoriat, crearea de noi afaceri, creșterea veniturilor în sectorul turistic și sectoare conexe, înclusiv, promovarea și exportul de produse și servicii turistice specifice Republicii Moldova.

ETAPELE PROGRAMULUI

Etapa 1
Informare și promovare
Etapa 2
Suport financiar nerambursabil
Etapa 3
Monitorizare și evaluare

Programul de sprijin pentru dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii în domeniul turismului are următoarele obiective specifice:

Suport financiar nerambursabil:

500 000 MDL
Finanțare nerambursabilă în valoare de până la 500 000 MDL Finanţarea nerambursabilă oferită prin intermediul Programului este de maximum 70% din suma proiectului investiţional, iar contribuția proprie va fi minim 30%.
70% / 30%

Solicitanții, la momentul aplicării la Program, desfășoară activitate de antreprenoriat în turism sau activități conexe cu potențial pentru organizarea activităților turistice pe teritoriul Republicii Moldova, în unități administrative – teritoriale de nivelul întâi: sate, comune, precum și orașe cu o populație de până la 30 000 de locuitori (conform ultimului recensământ al populației și al locuințelor), care conține dezvoltare de produs turistic, de infrastructură turistică, activități de cazare și/sau alimentație a turiștilor, activități de agrement.

Aplică acum

Ai obiective mari pentru afacerea sau comunitatea ta? Completează formularul de mai jos pentru a face primul pas spre transformarea lor în realitate.

Descoperă alte programe